500 грамів нежирної свинини, 1 цибулина, 1 болгарський перець, сіль, чорний мелений перець, орегано, 1 склянка бульйону, олія для смаження.
1. М'ясо помити, підсушити і порізати на тоненькі смужечки. Розігріти на сковорідці олію. Підсмажити порізану на кубики цибулю, додати м'ясо. Разом легко підсмажити.
2. Болгарський перець помити, порізати і додати до м'яса. Долити склянку бульйону. Накрити кришкою і тушкувати до готовності.
3. Коли м'ясо
вже готове, заправити до смаку сіллю, чорним меленим перцем, орегано. Страва має бути пікантною. Смакує з рисом!
1. М'ясо помити, підсушити і порізати на тоненькі смужечки. Розігріти на сковорідці олію. Підсмажити порізану на кубики цибулю, додати м'ясо. Разом легко підсмажити.
2. Болгарський перець помити, порізати і додати до м'яса. Долити склянку бульйону. Накрити кришкою і тушкувати до готовності.
3. Коли м'ясо
вже готове, заправити до смаку сіллю, чорним меленим перцем, орегано. Страва має бути пікантною. Смакує з рисом!

Немає коментарів:
Дописати коментар