3 цибулини, 2 кг копченого шпондеру, 2 лаврових листки, 1 шт. гвоздики, 4 горошини духмяного перцю, 6 горошин чорного перцю, 2 ст. л. лимонного соку, 100 мл сметани, зелень петрушки і кропу, 2 ст. л. гірчиці.
1. Цибулю почистити і розрізати на 4 частини. Зелень грубо насікти.2. Викласти у каструлю цибулю, зелень і шпондер. Додати
спеції (перець, лаврове листя, гвоздику), лимонний сік і налити води стільки, щоб вона накрила шпондер. Довести до кипіння і варити без покришки на малому вогні приблизно 90 хвилин.
3. Готове м'ясо вийняти з бульйону, вистудити його і нарізати на шматочки товщиною приблизно 1 см.
4. Трохи бульйону вимішати з гірчицею і сметаною до однорідної маси. М'ясо викласти на тарілку і полити соусом.
Немає коментарів:
Дописати коментар