вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Свинина під гірчичним соусом

3 цибулини, 2 кг копченого шпондеру, 2 лаврових листки, 1 шт. гвоздики, 4 горошини духмяного перцю, 6 горошин чорного перцю, 2 ст. л. лимонного соку, 100 мл сметани, зелень петрушки і кропу, 2 ст. л. гірчиці.

1. Цибулю почистити і розрізати на 4 частини. Зелень грубо насікти.
2. Викласти у каструлю цибулю, зелень і  шпондер. Додати
спеції (перець, лаврове листя, гвоздику), лимонний сік і налити води стільки, щоб вона накрила шпондер. Довести до кипіння і варити без покришки на малому вогні приблизно 90 хвилин.
3. Готове м'ясо вийняти з бульйону, вистудити його і нарізати на шматочки товщиною приблизно 1 см.
4. Трохи бульйону вимішати з гірчицею і сметаною до однорідної маси. М'ясо викласти на тарілку і полити соусом.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар