600 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 кислі яблука або консервовані ананаси, 1 ст. л. шавлії, борошно або панірувальні сухарі, олія.
Яблука почистити, розрізати на четвертинки, а потім порізати на скибочки. Обсмажити на олії. Відкласти. Почистити цибулю, розрізати навпіл і порізати на скибочки. Обсмажити в олії до золотистогокольору. Відкласти.
Печінку помити, якщо є жовч - видалити, не солити, обкачати в борошні або панірувальних сухарях, смажити по 2 хвилини з кожного боку. За декілька хвилин до повної готовності додати до печінки цибулю і яблука. (Замість яблук можна дати ананаси. Їх також треба злегка підсмажити). Наприкінці посолити до смаку і додати шавлію.
Хто не любить прянощів, можна їх не додавати. Печінка смакує з салатом з хріну, різото, а також її можна подавати як холодну страву.

Немає коментарів:
Дописати коментар